No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.


Home arrow > Races 2010
> Races 2010
Race in Spa en Hahn kleurloos

Hahn was voor ons een kleurloze race, eigenlijk ging alles goed.

De tijden waren goed om mee te doen maar de andere waren gewoon beter.
Laatst geupdate op ( woensdag 20 oktober 2010 )
Lees meer...
 
Race 3 en 4 Kings of Karting Emsburen Einde kampioenschap voor ons

Wie Ronald v d Hengel aan heeft getikt en waarom zullen wij nooit weten, het gebeurde buiten het zicht van de pit achteraan op de baan.
Wat wij wel weten is dat (wederom in Emsburen) het kampioensschap voor ons voorbij is. We zijn door deze twee nul resultaten terug gevallen naar plaats 5 in het kampioenschap en staan te ver achter om nog in de top drie terecht te komen.

Laatst geupdate op ( zondag 25 juli 2010 )
Lees meer...
 
Race 2 Bergem 2e plaats 7e algemeen
Ronald t. B kwam maar niet voorbij B&B Racing (super-pro) ondanks dat Ronald sneller was kwam hij er niet voorbij. Dit gevecht duurde te lang, jammer dat B&B Racing ons ophield. Als Marc van B&B Racing Ronald voorbij had laten gaan en zou aanhaken zouden we beiden sneller zijn. Nu hield Marc echter de boel zodanig op dat Ronald zijn rondetijden twee sec langzamer waren. Ronald werd wat eerder binnen gehaald door het team om zo niet nog meer tijd te verliezen.Laatst geupdate op ( zondag 27 juni 2010 )
Lees meer...
 
Race 1 Ondanks pech toch weer vijfde


Veldhoven beloofde een rare race te worden omdat het t ene moment droog was en het volgende weer nat. Vele teams konden niet van tevoren trainen op regenbanden omdat deze er simpel weg niet waren.
Dit seizoen rijden we niet meer op Maxxis banden maar op Bridgestone banden.
Wij hebben de zaterdag voor de race ondanks dat het nat was, getraind op slicks en dat ging eigenlijk niet eens zo verkeerd. Vele teams trainden op slicks omdat het gerucht ging dat de regenbanden er niet op tijd zouden zijn voor de race en dat we de wedstrijd ondanks de regen op slicks zouden gaan rijden.
De regenbanden waren er inderdaad niet op tijd maar wel een ander type, de wedstrijdleiding besloot daarom eenmalig om gewoon met deze banden te gaan rijden.
Laatst geupdate op ( vrijdag 07 mei 2010 )
Lees meer...
 

FOTO S

Sponsoren

A van Buuren
v. Heert Motorservice
Publitas ICT

Agenda

Agenda is leeg
© 2018 Biposto Racingteam
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.