No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.


Home arrow > Races 2009
> Races 2009
Kings of Karting race 7 Veldhoven 2009

Huib zou de race beginnen en op regenbanden. De nieuwe slicks die wij moesten gebruiken (wegens het in de top zes staan) konden nog even achterwege blijven.
De maximale rijtijd werd bepaald op 75 minuten, Huib werd na ongeveer 70 minuten binnen gehaald voor een rijderswissel en gelijk maar een bandenwissel, de regenbanden werden vervangen door slicks.
Achteraf bleek het wat te vroeg te zijn voor slicks, doordat er op regen banden nog snellere tijden gereden werd dan op slicks. Toch besloten wij de banden te wisselen omdat dit gecombineerd kon worden met de rijderswissel.

Lees meer...
 
Kings of Karting race 5 en 6 Hahn 2009In onze klasse was Racemates.nl opnieuw oppermachtig en daarmee is de titel in de pro-klasse een feit. B&B Racing moest de tweede plaats deze keer laten aan CK. Het moest zelfs alle zeilen bijzetten om de derde plek vast te houden tegenover 2MG. In het laatste half uur reden beide teams bumper aan bumper. Ondanks tanks die eigenlijk vijf minuten voor de finish leeg hadden moeten zijn en een koppeling die door de stoel heen in de rug van de rijder draaide, hield Arjen van B&B de derde plaats vast. De race had geen ronde langer moeten duren. Voor ons zetten het pech weekend in race 2 door, Arjan was aan het rijden en de kart wilde niet meer rechtsaf, conclusie fuseelagers kapot.
We zijn binnen gekomen voor een reparatie en zo teruggevallen van plaats vier naar plaats negen en daar zou geen verandering meer in komen. Wij deden het hele weekend niet mee.
Vorig jaar behaalde wij de vijfde plaats en wij hadden zelfs als er geen code rood was (lees het verslag van Hahn vorig jaar) zicht op wellicht de overwinning, maar dat was toen.
Laatst geupdate op ( woensdag 07 oktober 2009 )
Lees meer...
 
Kings of Karting race 4 Emmen 2009

  
Het was moeilijk om te bepalen waar we nu stonden, door het stil leggen van de race is er een tweede race begonnen, deze twee uitslagen worden dan bij elkaar opgeteld en dat geeft dan de uiteindelijke uitslag maar dat is niet te zien op het uitslagenbord.
Laatst geupdate op ( dinsdag 06 oktober 2009 )
Lees meer...
 
Kings of Karting race 3 Berghem 2009

Na een paar uur konden we de baan weer op voor nog een uurtje trainen, maar wat we ook deden de gang kregen we niet meer in de kart.

De kart wilde de bocht niet om, bij het insturen wilde hij eerst rechtdoor om daarna pas de bocht om te gaan.

Met ronde tijden van in de 58 konden we net zo goed naar huis gaan, Vincent van Sonic Shadow (niet de eerste de beste) bood zijn hulp aan om een rondje te rijden in onze kart om wellicht het euvel te vinden.

Na wat rondjes gereden te hebben kwam ook hij binnen met een tijd van 58.2 kansloos dus.

Vincent vertelde precies wat wij ook al hadden ontdekt.

Laatst geupdate op ( woensdag 10 juni 2009 )
Lees meer...
 
Kings of Karting race 1 & 2 Emsburen 2009


Wij werden in de hoofdrace vijfde en dat kwam niet omdat het ineens goed ging.
De kart was ondanks wat aanpassingen nog steeds niet te besturen, het ging wel wat beter.
Wij begrepen er niets van, waarom de kart deed wat hij deed, terwijl twee weken geleden het zo goed ging.
Laatst geupdate op ( zondag 07 juni 2009 )
Lees meer...
 

FOTO S

Sponsoren

A van Buuren
v. Heert Motorservice
Publitas ICT

Agenda

Agenda is leeg
© 2018 Biposto Racingteam
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.